اقدامات لازم برای رسیدن به بالاترین حد كیفیت شیر 
تهیه شیر با كیفیت عالی به میزان توجه شما به جزئیات عملكرد روزانه بستگی دارد.توجه به جزئیات در صورتی كه به موقع و به جا باشد باعث میگردد هر تلاشی موفقیت آمیز شود. اولین گام برای رسیدن به موفقیت تنظیم یك راهكار می باشد.برای تهیه و تكمیل این راهكار لازم است فهرستی از تمامی جزئیات ضروری آماده كنید. در مورد كیفیت شیر می توانید برای موارد مهم یك چك لیست تهیه كنید.این فرم میتواند به موارد خاص تقسیم شود،مواردی مانند تمیز كردن خطوط لوله شیر دوشی.
باز می توان موارد خاص را به زیر بخش های جزیی تر تقسیم نمود،به عنوان مثال نگه داری از قطعات لاستیكی خطوط لوله مذكور كه موضوع مقاله حاضر نیز می باشد.
اجازه دهید استراحت كنند....
برای برخی از قطعات لاستیكی خاص باید یك سری یدك وجود داشته باشد.دلیل این كار استفاده چرخشی یا جایگزین كردن آنها به جای یكدیگر می باشد.هنگامی كه یك سری از آنها برای دوشش مورد استفاده قرار می گیرند سری دوم شسته می شوند.اهمیت این عمل به دلیل این است كه برخی از قطعات لاستیكی طی چرخه شستشو هیچ گونه تماسی با محلول های شوینده ندارند.این روش عمدتاً در مورد واشرهای لاستیكی ،حلقه ها و در پوش های ابتدا و انتهای محفظه فیلتر شیر واشر دریافت كننده شیر موثر است. بعد از هر بار شیردوشی باید فیلتر و قطعات لاستیكی مربوط به آن با یك سری از قطعات شسته شده تعویض شود و این كار باید به صورت یك امر رایج درآید.همین اعمال باید در مورد واشر مخزن دریافت شیر،واشر دریچۀ بازدید مخزن شیر واشر شیر تخلیه كننده نیز انجام شود.
شستشوی قطعات یدكی.....
واشرها و كلیه قطعات پلاستیكی كه مورد استفاده قرار نمی گیرند باید در یك ظرف از جنس پلاستیك تایید شده برای شیر (مثلاً از جنس لگزان) و یا سبدهای استیل قرار گرفته و در مخزن مخصوص CIP غوطه ور شوند تا در معرض كلیه چرخه های شستشو قرار گیرند.این عمل به پائین آمدن شمار باكتریایی و ثبات و تداوم آن كمك شایانی می كند. سایر قطعات لاستیكی سیستم لوله های جمع آوری شیر كه پیوسته در معرض محلولهای شستشو قرار می گیرند،طول عمر محدودی دارند.قطعاتی كه در معرض پیچ و تاب خوردن هستند طول عمر كوتاه تری دارند به خصوص اگر در جایی قرار بگیرند كه شرایط رشد باكتری ها وجود داشته باشد. اگر لوله های انتقال شیر از جمله لوله های مرتبط با جدا كننده های خودكار كه در حالت عادی طی مراحل شیردوشی پیچ و تاب می خورند،دارای دوام اندكی هستند.ایجاد خمیدگی در لوله های شیر به صورت دستی یا توسط ابزار تولید خلاً نظیر قطع كننده جریان شیر به ظروف شیشه ای اندازه گیری ،سبب كاهش طول عمر آنها می شود.
بدیهی است كه خم شدن فیزیكی باعث تخریب و ایجاد شیار در لوله ها می شود و باكتری ها به راحتی در این شیارها رشد كرده و به درون شیر راه خواهند یافت. در صورتی كه هدف شما تولید شیر با كیفیت عالی است باید هر 6 ماه یك بار لوله های لاستیكی را عوض كنید.
صرفه جویی درهزینه ها....
اگر لوله های لاستیكی در معرض خمیدگی نباشند معمولاً تا یك سال دوام می آورند.برای صرفه جویی می توانید به جای تعویض 4/2 تا 7/2 متر لوله شیری كه دارای سوپاپ قطع كننده گازانبری است،قسمت خمیده شده را در جایی كه دارای سوپاپ گازانبری است جدا كنید. یك بخش 10 تا 15 سانتی متری را به منظور به كار انداختن سوپاپ گازانبری جدا كرده و انتهای لوله بلند را به وسیله اتصالات ساخته شده از استیل یا پلاستیك مجاز برای شیر به هم وصل نمائید. بخش كوتاه خمیده شده را هر 6 ماه یكبار و قسمت های بلند را به صورت سالانه تعویض كنید.
سایر قطعاتی كه باید سالانه تعویض شوند شامل كلیه بخش های لاستیكی و پلاستیكی در سیستم خطوط جمع آوری شیر میباشند. این قطعات شامل واشرها، واشرهای خرچنگی ،كاسه نمد و واشرهای پمپ شیر و شیر(دریچه) یك طرفه قسمت خروجی پمپ می باشد.
قطعات لاستیكی به هر حال باید به صورت سالانه تعویض شوند حتی اگر درظاهر شرایط خوبی داشته باشند دركارخانه های فرآوری شیر گاهی كاربر تشخیص می دهد كه لازم است واشر لوله های شیر حتی هر سه ماه یكبار تعویض شوند و این امر در حالتی اتفاق می افتد كه عمر كاركرد محصول به دلیل استفاده نادرست به پایان رسیده باشد. اگر سیستم شستشو در محل (CIP) خطوط جمع آوری شیر با مقادیر كافی آب گرم و سطوح توصیه شده مواد شوینده قلیایی و اسیدی و ضدعفونی كننده ها تنظیم شود،مشكلات كمتری در رابطه با تمیز كردن خواهیم داشت.
با مراقبت صحیح از قطعات لاستیكی و پلاستیكی و به دنبال آن تعویض به موقع آنها طبق یك برنامه زمان بندی شده می توان تفاوت های موجود بین محصولات با كیفیت عالی و كیفیت كافی را احساس نمود.
منبع :گروه فنی شركت تعاونی كشاورزان و دامپروران صنعتی وحدت اصفهان(نشریه هوردز دیری من)